Bataviasalat ‘Lollo Rossa’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.

40 kr.

Forkæl dine smagsløg med vores friske og smukke Bataviasalat ‘Lollo Rossa’ frøpose. Perfekt til din hjemmegroede havedrøm.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201444565 Kategori:

Dyk ned i en verden af frodige haver og sund livsstil med vores Bataviasalat ‘Lollo Rossa’ frøpose. Denne frøpose indeholder ca. 30 frø af den smukke og velsmagende Bataviasalat ‘Lollo Rossa’. Med sine sprøde, bølgede blade i en flot rødlig farve vil denne salat give et farverigt og indbydende touch til enhver salatskål.

Skab dit eget lille haverige og dyrk dine egne friske og økologiske grøntsager derhjemme med lethed. Bataviasalat trives bedst i en muldholdig, fugtbevarende og veldrænet jord, og kræver regelmæssig vanding for at trives optimalt. Med den rette pleje og opmærksomhed vil disse frø vokse sig til sunde og velsmagende salatblade, der vil give dine retter en frisk og sprød kvalitet.

Udtynd planterne, inden de begynder at kæmpe om pladsen, så dine Bataviasalater kan trives og udvikle sig til fulde. Med en højde på mellem 20-40 cm vil disse planter ikke fylde for meget, men vil stadig give dig en rig høst af lækre salatblade, som du kan nyde hele sæsonen.

Start forspirringen af dine frø 3-4 uger før udplantning for at give dem en god start på væksten. Dyrkning af dine egne grøntsager er en berigende oplevelse, der forvandler din have til en frodig oase af friskhed og næringsrigtige råvarer.

Med vores Bataviasalat ‘Lollo Rossa’ frøpose får du ikke kun friske og velsmagende salatblade, men også glæden ved at dyrke dine egne grøntsager og bidrage til en sund livsstil. Lad dig inspirere af naturens skønhed og berig din kost med friskhøstede og økologiske grøntsager fra din egen have. Tag det første skridt mod en sundere livsstil med vores Bataviasalat frøpose, og lad dine smagsløg og sanser blomstre i harmoni med naturen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bataviasalat ‘Lollo Rossa’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.