Bladselleri ‘Golden Self Blanching 2’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 100 stk.

10 kr.

Dyrk din egen sprøde og velsmagende bladselleri med vores ‘Golden Self Blanching 2’ frøpose. Optimér din have med disse kvalitetsfrø.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201445418 Kategori:

Bladselleri ‘Golden Self Blanching 2’ er en fantastisk sort, der vil tilføje en lækker og sprød smag til dine retter. Med denne frøpose får du cirka 100 frø, så du kan dyrke dine egne friske grøntsager derhjemme. Denne sort trives bedst i en muldholdig jord, så sørg for at give den masser af næring og vand for at sikre en sund vækst.

Bladselleri ‘Golden Self Blanching 2’ kan blive mellem 40-60 cm høj, hvilket giver dig rig mulighed for at høste masser af lækre stilke. Du kan forspire frøene i fugtig såjord og holde dem dækket med plast eller i en drivhusagtig atmosfære for at sikre optimal spiring.

Med denne frøpose kan du dyrke dine egne bladselleri af høj kvalitet, der vil berige dine måltider med friskhed og smag. Bladselleri er også en fantastisk grøntsag at tilføje til supper, salater og gryderetter for at give en ekstra dimension til dine retter.

Gå på opdagelse i verden af hjemmedyrkede grøntsager med Bladselleri ‘Golden Self Blanching 2’. Med denne frøpose kan du opleve glæden ved at dyrke dine egne fødevarer og vide præcis, hvad der ender på din tallerken. Tilføj en sund og velsmagende ingrediens til din kost og nyd gavnene ved at dyrke dine egne grøntsager.oplevelsen af at se dine egne kreationer, fra jord til bord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bladselleri ‘Golden Self Blanching 2’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 100 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.