Hovedsalat ‘Hilde II’ Såbånd Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 15 stk.

45 kr.

Dyrk friske hovedsalater nemt og bekvemt med vores højkvalitets såbåndfrøpose. Giv din have en grøn makeover i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201445349 Kategori:

Forestil dig en frodig have fyldt med sprøde og saftige hovedsalater, perfekt til dine sommerlige salater og sandwiches. Med vores hovedsalat ‘Hilde II’ såbånd frøpose kan du nemt dyrke dine egne hovedsalater lige fra jord til bord.

Denne frøpose indeholder ca. 15 såbånd, der er fyldt med frø af den lækre ‘Hilde II’ hovedsalat. Disse såbånd gør det utroligt nemt at så dine hovedsalater i rækker, så du opnår en ensartet og velordnet vækst. Du behøver ikke bekymre dig om at så for dybt eller for tæt, da såbåndene tager sig af det hele for dig.

‘Hilde II’ hovedsalaten trives bedst i en muldholdig, fugtbevarende og veldrænet jord, så sørg for at give dine planter passende vand og pleje. Hovedsalaterne vil vokse sig mellem 20-40 cm høje, og du kan nyde dem fra tidlig sommer og frem til juli, hvis de sås tidligt.

Med vores frøpose får du mulighed for at dyrke dine egne friske og sunde hovedsalater, der er fyldt med smag og næring. Gør din have til et skatkammer af grønne lækkerier og høst dine egne ‘Hilde II’ hovedsalater til glæde for både øje og gane.

Tag det første skridt mod en mere bæredygtig og sund livsstil ved at dyrke dine egne grøntsager derhjemme. Med vores hovedsalat ‘Hilde II’ såbånd frøpose er vejen til din egen høstbare have let og lækker. Lad dig inspirere af naturens skønhed og mærk glæden ved at dyrke dine egne fødevarer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hovedsalat ‘Hilde II’ Såbånd Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 15 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.