Icebergsalat ‘Calmar’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 200 stk.

40 kr.

Få sund og frisk Icebergsalat hjemme med ‘Calmar’ frøposen. Dyrk din egen sprøde salat med let og bekvemt sæt. Rækker til ca. 200 planter.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201445352 Kategori:

Forestil dig følelsen af at høste din egen friske iceberg-salat lige fra din egen have. Nu kan drømmen blive en realitet med Icebergsalat ‘Calmar’ frøposen. Denne frøpose indeholder ca. 200 frø, der vil give dig et overflødighedshorn af sprøde og saftige iceberg-salathoveder.

Icebergsalat ‘Calmar’ er en sort, der trives bedst i en muldholdig, fugtbevarende og veldrænet jord. Ved regelmæssig vanding og pleje vil du kunne nyde en frodig og sund høst. Med en jævn vanding kan du sikre dig et optimalt udbytte af salathoveder med den bedste smag og konsistens.

Denne sort af iceberg-salat er kendt for dens høje udbytte og resistens mod ugunstige vejrforhold. Med Icebergsalat ‘Calmar’ frøposen kan du være sikker på at få en pålidelig og velsmagende høst hver sæson.

Ud over sin gode smag og sprødhed er Icebergsalat ‘Calmar’ også en nem plante at dyrke. Frøene kan forspires 3-4 uger før udplantning, og planterne vil trives og vokse sig frodige og sunde under de rette betingelser.

Tag det første skridt mod at dyrke dine egne grøntsager derhjemme med Icebergsalat ‘Calmar’ frøposen. Lad dig inspirere af processen med at så, pleje og høste din egen lækre iceberg-salat. Friskere, sundere og mere bæredygtige grøntsager er lige inden for rækkevidde med denne frøpose. Gør din have til et grønt paradis med Icebergsalat ‘Calmar’ frøposen – start din dyrkningsrejse i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Icebergsalat ‘Calmar’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 200 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.