Icebergsalat ‘Grazer Krauthäuptel 2’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.

40 kr.

Dyrk din egen friske og sprøde icebergsalat med vores økologiske frøpose. Perfekt til salater og sandwiches. Bestil nu og nyd høsten.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202598807 Kategori:

Icebergsalat er en af de mest populære salattyper, og med frøposen Grazer Krauthäuptel 2 kan du dyrke din egen økologiske, sprøde og friske salat derhjemme. Denne frøpose indeholder ca. 30 frø, nok til at få en rig høst af lækre salathoveder i din egen have.

Med Icebergsalat ‘Grazer Krauthäuptel 2’ frøposen får du en letdyrket salatsort, der trives bedst på et solrigt til halvskygget sted. Salathovederne kan blive op til 20-40 cm høje, hvilket giver dig masser af knasende friskhed til dine salater. Du kan forspire frøene 3-4 uger før udplantning for en tidligere høst. Det er vigtigt at holde jorden fugtig indtil spiringen begynder, og derefter placere planterne et lyst sted for optimal vækst.

At dyrke dine egne grøntsager er ikke kun givende, det er også en kilde til stolthed og glæde. Med Icebergsalat ‘Grazer Krauthäuptel 2’ frøposen kan du nyde den fulde proces fra frø til færdig salathoved, og samtidig vide præcis, hvordan dine grøntsager er blevet dyrket. Økologisk dyrkning er bæredygtigt og godt for både dig og miljøet.

Skab din egen lille salathave derhjemme og lad dig inspirere af friskheden og smagen af hjemmedyrket Icebergsalat. Med denne frøpose har du alle muligheder for at skabe lækre salater med sprødhed og smag i verdensklasse. Så kom i gang med at dyrke og nyde din egen Icebergsalat ‘Grazer Krauthäuptel 2’ – et skønt og sundt valg til din have og dit køkken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Icebergsalat ‘Grazer Krauthäuptel 2’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.