Kålrabi ‘Blaro’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 100 stk.

40 kr.

Få en frodig og velsmagende køkkenhave med vores Kålrabi ‘Blaro’ frøposer. Dyrk dine egne sunde og lækre kålrabi derhjemme – nemt og enkelt.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201444264 Kategori:

Kålrabi ‘Blaro’ er den ultimative tilføjelse til din køkkenhave. Med vores frøpose med ca. 100 frø kan du dyrke disse lækre kålrabi-planter, der vil forkæle dig med deres sprøde og velsmagende rodafgrøder. Denne sort, ‘Blaro’, er kendt for sine saftige og søde knolde, der er perfekte til forårs- og sommerretter.

Med en væksthøjde på mellem 30-50 cm er kålrabi ‘Blaro’ ideel til små haver og containere. Du kan dyrke dem direkte i din have eller i krukker og opleve den glæde det er, at høste dine egne grøntsager lige uden for køkkendøren. Alt du behøver er en næringsrig, fugtighedsbevarende og porøs jord samt regelmæssig vanding for at sikre en sund vækst.

For at sikre optimale forhold for dine kålrabi-planter anbefales det at tynde dem ud tidligt, så de ikke står for tæt. Du kan begynde forspiringen 4-6 uger før udplantning, hvilket vil give dine planter en god start og øge chancerne for en rig høst.

Kålrabi ‘Blaro’ er ikke kun en fornøjelse for dine smagsløg, men også for øjnene med deres smukke grønne toppe og lilla knolde. Så uanset om du er en passioneret kitchen gardener eller nybegynder, vil disse frøposer med ca. 100 frø være den perfekte start på din kålrabi-dyrkningseventyr. Lad dig inspirere af naturens skønhed og smag og få en høst af knasende kålrabi til dine yndlingsretter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kålrabi ‘Blaro’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 100 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.