Kinakål ‘Scarvita’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 8 stk.

45 kr.

Forkæl din have med saftige og velsmagende Kinakål ‘Scarvita’ F1 frø: En sikker vinder med sin sprøde tekstur og søde smag. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201418430 Kategori:

Forestil dig en have fyldt med sprøde grøntsager, der er lige til at plukke og nyde. Dette er virkeligheden med vores Kinakål ‘Scarvita’ F1 frøpose. Denne fantastiske grøntsag vil bringe friskhed og smag til dit køkkenhave med dens saftige og knasende blade.

Kinakål ‘Scarvita’ er en hybrid sort, der sikrer en pålidelig og vellykket vækst. Den trives bedst i en næringsrig, porøs og veldrænet jord, og med den rette pleje vil den belønne dig med en rig høst. Vanding regelmæssigt og beskyttelse mod insekter med fiberdug vil sikre, at dine Kinakål planter vokser sundt og stærkt.

Med en forventet højde på mellem 30-50 cm er Kinakål ‘Scarvita’ en kompakt plante, der passer perfekt til både store haver og små køkkenhaver. Den er let at så, og med vores frøpose, der indeholder ca. 8 frø, har du nok til at starte din egen lille Kinakål plantage.

Start forspiringen 2-3 uger før udplantning, og vær klar til at se dine frø spire og udvikle sig til sunde planter med smukke grønne blade. Med vores Kinakål ‘Scarvita’ frøpose er det nemt at dyrke din egen forsyning af frisk og sprød grønt til salater, wokretter og meget mere.

Tag kontrol over din mad og oplev glæden ved at dyrke dine egne grøntsager med vores Kinakål ‘Scarvita’ F1 frøpose. Lad dig inspirere af naturens skønhed og smag, og lad dine hænder skabe noget vidunderligt i din egen have. Bestil din frøpose i dag og begynd din rejse mod en sundere og mere bæredygtig livsstil med friske og lækre grøntsager lige fra jorden til bordet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kinakål ‘Scarvita’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 8 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.