Pluksalat ‘Australische Gele’ Såbånd Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.

45 kr.

Få frisk pluksalat med Legefuldt Sodavandsbassin. Praktisk såbånd betyder nem såning og hurtig høst i din have. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201445356 Kategori:

Skab en farverig haveoase med Pluksalat ‘Australische Gele’ Såbånd Frøposen. Denne pakke indeholder ca. 30 frø af den smukke og velsmagende pluksalat ‘Australische Gele’. Med sit livlige gule løv og sprøde tekstur tilføjer denne plante et strejf af elegance til enhver have eller altankasse.

Pluksalat ‘Australische Gele’ er ikke kun en fryd for øjet, men også en fryd for ganen. De saftige blade har en mild og delikat smag, der vil berige enhver salat eller sandwich. Væksten trives bedst i en muldholdig, fugtbevarende og veldrænet jord, og med regelmæssig vanding vil du se disse smukke blade vokse sig tykke og sunde.

Med en højde på 20-40 cm er Pluksalat ‘Australische Gele’ ideel til plukning og spisning direkte fra haven. Du kan nyde den friske smag og knasende konsistens af denne salat lige fra planten til din tallerken. Udtynd planterne, før de begynder at kæmpe om pladsen, og du vil blive belønnet med en frodig høst af gyldne blade.

Med dette såbånd er det nemt at så dine egne friske salatblade. Placer blot såbåndet i din have eller altankasse, og lad naturen tage sig af resten. Snart vil du blive belønnet med en overdådig høst af farverige og velsmagende pluksalatblomster, der vil glæde både dine øjne og dine smagsløg.

Så vælg Pluksalat ‘Australische Gele’ Såbånd Frøposen og skab en harmonisk og inspirerende haveoase fyldt med smag og skønhed. Lad dine grønne fingre folde sig ud og nyd gavnene af at dyrke dine egne friske og sunde råvarer. Tag det første skridt mod en mere bæredygtig livsstil og lad Pluksalat ‘Australische Gele’ berige dit liv og din have med sine unikke egenskaber og smagfulde blade.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pluksalat ‘Australische Gele’ Såbånd Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.