Pluksalat ‘New Red Fire’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 20 stk.

40 kr.

Opdag den sprøde og farverige Pluksalat ‘New Red Fire’. Dyrk dine egne sunde og friske salater derhjemme med denne frøpose med 20 stk.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201445384 Kategori:

Pluksalat ‘New Red Fire’ er en skøn og farverig tilføjelse til enhver køkkenhave eller altan. Denne frøpose indeholder ca. 20 frø, der vil spire til smukke og velsmagende røde salatblade, der vil pryde din tallerken og berige din madlavning.

Denne pluksalat trives bedst i en muldrig, fugtbevarende og veldrænet jord, og det er vigtigt at sørge for regelmæssig vanding for at sikre en sund vækst. Du kan nyde at se disse planter vokse og udvikle sig, og når de når en passende størrelse, kan du begynde at plukke de yderste blade til din madlavning.

Pluksalat ‘New Red Fire’ er ikke kun en fryd for øjet med sine smukke røde farver, men den har også en lækker og let krydret smag, der vil tilføje en ekstra dimension til dine salater og retter. Du kan også dyrke denne pluksalat i krukker på din altan eller terrasse, hvilket giver dig mulighed for at nyde frisk salat selvom du ikke har adgang til en have.

Med en højde på mellem 20-40 cm er Pluksalat ‘New Red Fire’ en alsidig plante, der kan tilpasses forskellige dyrkningsforhold og pladsbegrænsninger. Du vil elske den følelse af selvforsyning og tilfredsstillelse, der følger med at høste dine egne friske salatblade lige uden for din dør.

Gør din køkkenhave eller altan endnu mere farverig og smagfuld med Pluksalat ‘New Red Fire’. Lad dine grønne fingre guide dig, og se denne smukke plante spire og gro med kærlighed og omsorg. Tilføj en frisk og sund smag til dit liv med denne fantastiske frøpose, der vil berige din madlavning og dit velvære.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pluksalat ‘New Red Fire’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 20 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.