Porre ‘Herbstriesen 2’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 160 stk.

20 kr.

Dyrk lækre porrer derhjemme med vores ‘Herbstriesen 2’ frø. Højt udbytte og robuste planter. Perfekte til grøntsagshaven.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201444294 Kategori:

Porre ‘Herbstriesen 2’ er en fantastisk tilføjelse til enhver køkkenhave eller urtehave. Med denne frøpose med cirka 160 frø kan du skabe din egen frodige porreplantage og nyde den friske smag og næringsrige egenskaber ved hjemmedyrket porre.

Porre ‘Herbstriesen 2’ er kendt for sit imponerende vækstpotentiale, der trives bedst i velgødet, fugtbevarende og gerne kalkholdig jord. Med en forventet højde på mellem 30-50 cm kan disse porrer vokse sig store og sunde under de rette vækstbetingelser.

For at sikre en vellykket spiringsproces anbefales det at forspire porrefrøene i fugtig såjord og opretholde en konstant fugtighed, indtil spiringsprocessen er afsluttet. Placer frøene ved stuetemperatur og vær tålmodig, mens de første skud begynder at spire frem.

Når porrerne er vokset tilstrækkeligt, kan de plantes ud i haven, hvor de fortsætter med at udvikle sig og trives i solrige eller delvist skyggefulde omgivelser. Med regelmæssig vanding og pleje vil du snart kunne høste dine egne friske porrer, der vil berige dine retter med deres karakteristiske smag og bidrage til en sund og nærende kost.

Så invester i denne frøpose med ‘Herbstriesen 2’ porrefrø og begynd din egen porreplantningseventyr. Lad dig inspirere af glæden ved at dyrke dine egne grøntsager og nyd frugterne af dit arbejde, når du høster friske porrer direkte fra din egen have. Tilføj et strejf af hjemmedyrket kærlighed til dine måltider med Porre ‘Herbstriesen 2’ og oplev den autentiske glæde ved at være selvforsynende.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Porre ‘Herbstriesen 2’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 160 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.