Rucola ‘Venetia’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 250 stk.

40 kr.

Forny din have med vores Rucola ‘Venetia’ frøpose. Dyrk lækre og sunde salater hjemme med denne kvalitetsfrøpose, perfekt til køkkenhaven.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201445389 Kategori:

Giv dine måltider et frisk pift med vores Rucola ‘Venetia’ frøpose. Disse frø er ikke bare frø – de er små forårspust, små pakker af potentiale og liv, klar til at spire og vokse til smukke, velsmagende rucolablade. Med ca. 250 frø pr. pakke har du rigeligt med muligheder for at skabe din egen lille rucola-høst derhjemme.

Rucola ‘Venetia’ trives bedst i en muldholdig, fugtighedsbevarende og næringsrig jord. Før plantningen anbefales det at vande jorden jævnligt og dække den med en fiberdug for at forhindre angreb fra skadesinsekter. Du kan også dyrke disse frø i krukker og skabe din egen lille rucola-oase på altanen eller terrassen.

Med en forventet højde på mellem 20-40 cm vil dine Rucola ‘Venetia’ planter ikke bare tilføje en frisk smag til dine måltider, men også et strejf af grønne farver og liv. Du kan plukke de friske blade, når de er unge og sprøde, og tilføje dem til salater, sandwich og meget mere. De let bitre og nøddeagtige smag af rucolablade vil berige dine retter og give dem et sundt og velsmagende boost.

Så hvorfor nøjes med supermarkedets rucola, når du kan dyrke dine egne friske og velsmagende rucola ‘Venetia’ derhjemme? Med vores frøpose har du alt, hvad du behøver for at komme i gang med din egen lille rucola-høst. Så gå ikke glip af chancen for at tilføje en smule friskhed og grønt til dit liv med vores Rucola ‘Venetia’ frøpose.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rucola ‘Venetia’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 250 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.