Salat ‘Baby Leaf Mix’ Såbånd Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 200 stk.

45 kr.

Forkæl din have med vores praktiske og nemme at bruge ‘Baby Leaf Mix’ Såbånd. Spar tid og få frisk, sund salat lige fra haven – let og lækkert.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201444564 Kategori:

Salat ‘Baby Leaf Mix’ Såbånd Frøpose er den ultimative løsning til alle salatelskere, der ønsker at bringe friskhed og smag til deres måltider på en nem og bekvem måde. Med denne frøpose får du ca. 200 stk. såbånd, der gør det utrolig let at så dine egne friske salater derhjemme.

Denne særlige ‘Baby Leaf Mix’ kombination giver dig en skøn blanding af sprøde og delikate salatblade, der alle er fulde af smag og næring. Du kan se frem til at høste dine egne friske blade, når de er mest smagfulde og fyldt med næringsstoffer – direkte fra din egen have.

Salat ‘Baby Leaf Mix’ er en hurtigvoksende sort, der trives bedst i en muldrig, fugtighedsbevarende og veldrænet jord. Med regelmæssig vanding kan du sikre dig en rig høst af friske salatblade lige fra din egen baghave. Planten vil vokse til en højde på mellem 20-40 cm og kan sås tidligt fra forår til sensommer.

Med denne frøpose i hånden har du alt, hvad du behøver for at skabe dine egne friske og lækre salater direkte derhjemme. Slip kreativiteten løs i køkkenet og skab smagfulde salater med friske ingredienser, som du selv har dyrket og høstet.

Så invester i en Salat ‘Baby Leaf Mix’ Såbånd Frøpose og tag det første skridt mod en sundere og mere bæredygtig livsstil, mens du samtidig forkæler dine smagsløg med friskhøstede, hjemmedyrkede salater.oplevelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Salat ‘Baby Leaf Mix’ Såbånd Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 200 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.