Staude-Salvie ‘Viola Klose’

325 kr.

Oplev naturens skønhed i din egen have med Staude-Salvie ‘Viola Klose’ – en farverig og blomstrende tilføjelse til enhver have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203607051 Kategori:

Dyk ned i en verden af skønhed og elegance med vores betagende Staude-Salvie ‘Viola Klose’. Med dens slanke, oprette stande af mørkeblå til lilla blomster og mørke bægerblade er denne plante en sand fryd for øjet. Denne smukke prydsalvie vil med garanti tilføje et strejf af farve og liv til enhver have.

Staude-Salvie ‘Viola Klose’ trives bedst i en lys vokseplads med masser af solskin, hvor den kan vokse og blomstre i al sin pragt. Med en højde på ca. 40 cm og en anbefalet plantetæthed på 5-6 planter pr. kvadratmeter vil denne plante skabe en imponerende og farverig blomsterbed.

Blomstringsperioden for Staude-Salvie ‘Viola Klose’ strækker sig fra juni til august, hvilket giver dig mulighed for at nyde dens fortryllende blomster i lang tid. Denne staude er ikke blot en fryd for øjet, men tiltrækker også smukke sommerfugle og bier, der bidrager til et livligt og varieret økosystem i din have.

Tag din have til det næste niveau med Staude-Salvie ‘Viola Klose’ og skab et magisk rum fyldt med duftende blomster og summende insekter. Lad dig fortrylle af denne smukke plante og lad den blive kronen på værket i din have. Bestil din Staude-Salvie ‘Viola Klose’ i dag og oplev skønheden i naturen på nært hold.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Staude-Salvie ‘Viola Klose’”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.