Vårsalat ‘Vit’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.

30 kr.

Få smagen af foråret i din egen have med vores økologiske ‘Vit’ frøpose. Komplet pakke med ca. 30 søde og sprøde salatplanter. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201448889 Kategori:

Tag dine måltider til det næste niveau med vores fantastiske Vårsalat ‘Vit’ Øko frøpose. Dette er ikke bare en almindelig pakke med frø – det er et løfte om at bringe friskhed og næring direkte til din tallerken. Med ca. 30 frø i hver pakke kan du se frem til en rig høst af sprøde og saftige vårsalatblade, der vil tilføre dine retter en lækker knasende tekstur og en dejlig frisk smag.

Denne Vårsalat ‘Vit’ er dyrket økologisk, hvilket betyder, at den er fri for skadelige pesticider og kemikalier. Det betyder, at du kan nyde dine salater med sindsro, velvidende at de er sunde og naturlige. Vores frø er af høj kvalitet og sikrer en pålidelig og generøs høst, så du kan nyde de friske salatblade hele sæsonen.

Vårsalat ‘Vit’ er let at dyrke og trives bedst i et solrigt til halvskygget område. Du kan så frøene direkte fra slutningen af juli til slutningen af september, da vårsalaten er ekstremt modstandsdygtig over for kulde. For dem af jer med drivhuse, kan I med fordel omplante planterne der for at forlænge vækstsæsonen og nyde endnu mere frisk salat.

Med denne Vårsalat ‘Vit’ i din have eller altan, kan du skabe dine egne friske og sunde måltider. Så gå ikke glip af denne mulighed for at dyrke dine egne lækre salater og oplev glæden ved at høste din egen friske mad lige uden for dit vindue. Tag det første skridt mod en sundere livsstil med vores Vårsalat ‘Vit’ Øko frøpose, og lad friskheden flytte ind i dit køkken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vårsalat ‘Vit’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.