Bladbede ‘White Silver 3’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.

40 kr.

Få et smukt og sundt grønt udtryk i din have med Bladbede ‘White Silver 3’ Øko Frøpose. Perfekt til den miljøbevidste haveentusiast.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201448919 Kategori:

Bladbede ‘White Silver 3’ er en fryd for øjet og ganen i din have. Disse eksklusive økologiske frøposer indeholder cirka 30 frø, som vil garantere dig fantastiske høstresultater. Denne smukke sort producerer dejlige blade med en unik silverskinnende farve, som skiller sig ud i enhver grøntsagshave.

De bløde, saftige blade på Bladbede ‘White Silver 3’ tilføjer ikke kun et elegant touch til din have, men de er også utroligt velsmagende og nærende. Du kan nemt tilføje dem til dine salater, smoothies eller som en sund topping på dine retter. Derudover er de rig på vitaminer og mineraler, der vil give dig en ekstra sundhedsboost.

Dyrkningen af disse bladbeder er en leg, da de trives bedst på et solrigt sted. De bliver typisk omkring 30-50 cm høje, hvilket gør dem velegnede til enhver have, uanset størrelse. Du kan direkte så disse frø, når jorden har nået en temperatur over 15°C. En alt for tidlig såning kan få planterne til at gå i blomst det første år, så det er vigtigt at få timingen rigtig.

Med Bladbede ‘White Silver 3’ i din have vil du ikke kun glæde dine sanser med deres smukke farve og smagfulde blade, men du vil også nyde godt af deres lette dyrkning og høje sundhedsværdi. Lad disse økologiske frøposer være startskuddet til en spændende høstsæson fyldt med lækre og sunde bladbeder. Forkæl dig selv og din have med denne eksklusive sort og oplev glæden ved at dyrke dine egne friske grøntsager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bladbede ‘White Silver 3’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.