Bladdild ‘Bouquet’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 900 stk.

40 kr.

Forkæl dine sanser med Bladdild ‘Bouquet’ frøpose. Få op til 900 smukke blomster med denne pakke. Skab en betagende haveoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201418297 Kategori:

Bladdild ‘Bouquet’ er en smuk og delikat blomstrende plante, der tilføjer et strejf af elegance og charme til enhver have eller blomsterbed. Med vores frøpose, der indeholder cirka 900 frø, kan du skabe en frodig og farverig bladdild ‘Bouquet’-haven, der vil imponere alle, der ser den.

Bladdild ‘Bouquet’ trives bedst i næringsrig, porøs og veldrænet jord, og det er en glæde at se dem blomstre i fuldt flor. Disse smukke blomster kræver regelmæssig vanding, så sørg for at holde dem fugtige, især i tørre perioder. En nyttig tip er at skifte voksested hvert år for at opnå et endnu større udbytte og bevare plantens sundhed.

Med en forventet højde på mellem 20-30 cm vil dine Bladdild ‘Bouquet’-planter danne en kompakt og farverig blomsterklynge, der vil være et skønt syn i enhver have. Du kan så frøene direkte tidligt på året for at sikre en tidlig og smuk blomstring, der vil bringe glæde og farve til din udendørs plads.

Invester i vores Bladdild ‘Bouquet’ frøpose, og lad din have blomstre med skønhed og elegance. Skab dit eget blomstrende paradis med disse nydelige blomster, der vil tiltrække sommerfugle og bier, og skabe en livlig og charmerende atmosfære, når de summer omkring dine smukke Bladdild ‘Bouquet’-planter. Tag skridtet mod at skabe din drømmehave i dag med vores fantastiske frøpose, og lad skønheden i blomsterne fortrylle dig og dine gæster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bladdild ‘Bouquet’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 900 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.