Tilbud!

Dahlia “Rejmans Firecracker” – 1 løg

Original price was: 35 kr..Current price is: 28 kr..

Få en eksplosion af farver i din have med Dahlia Rejmans Firecracker. Sjælden sort med blomster i flammende farver. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993500371229856 Kategori:

re en fantastisk kontrast i enhver have eller blomsterbed.

Imagine en have fyldt med strålende farver, og midt i det hele står Dahlia Rejmans Firecracker og lyser op som et fyrværkeri af farver. Denne fantastiske blomst vil være et imponerende syn, der vil tiltrække opmærksomhed fra enhver haveentusiast.

Dahlia Rejmans Firecracker er ikke kun smuk, den er også utrolig nem at dyrke. Med en god plads i solen og regelmæssig vanding vil den trives og belønne dig med sine store og livlige blomsterhoveder. Du kan plante den i din have, i en krukke på terrassen eller endda i et blomsterbed i din lokale park – denne blomst vil skinne uanset hvor den er.

Blomsterhovederne af Dahlia Rejmans Firecracker er næsten kugleformede og har en imponerende størrelse på omkring 10-15 cm i diameter. Den rød-gule farvekombination giver et spektakulært farvespil, der vil tilføje liv og glæde til enhver omgivelse.

Når du planter Dahlia Rejmans Firecracker i din have, vil du ikke kun tiltrække sommerfugle og bier, men også skabe et oase af farver og skønhed. Du kan bruge den som et centralt punkt i din have eller kombinere den med andre blomster for at skabe en smuk blomsterhave.

Så tag skridtet og tilføj lidt eksplosion af farver til din have med Dahlia Rejmans Firecracker. Denne smukke og livlige blomst vil bringe glæde og lyse op i enhver have, og give dig mulighed for at nyde naturens skønhed på sit mest farverige.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dahlia “Rejmans Firecracker” – 1 løg”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.