Edamamebønne ‘Summer Shell’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.

45 kr.

Opdag naturens skat med Edamamebønne ‘Summer Shell’ frøposer. Få 30 lækre bønner pr. pakke til din have. Køb nu og dyrk dit eget sunde snack.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202526962 Kategori:

Edamamebønne ‘Summer Shell’ bringer en smag af sommeren direkte til din have. Disse frøposer indeholder ca. 30 frø, der vil spire til smukke planter med saftige og velsmagende edamamebønner. Væk dine egne edamamebønner og nyd den friske smag og sunde egenskaber.

Disse bælgplanter trives bedst i en veldrænet, muldrig og fugtbevarende jord, ideelt placeret på et læfyldt sted i din have. Sørg for at vande dem rigeligt for at sikre optimal vækst og smagfulde bønner. Edamamebønnen ‘Summer Shell’ vil vokse til en imponerende højde på mellem 40-60 cm og sprede sommerglæde i din have.

For at få en fantastisk start på dine edamamebønner anbefales det at forspire dem, især i kolde områder, ca. 2-3 uger før de udplantes. Dette vil sikre en sund og stærk plante, der vil producere et rigeligt udvalg af lækre bønner til din nydelse.

Med denne frøpose kan du nemt dyrke dine egne edamamebønner og glæde dig over den friske smag og knasende konsistens, som kun hjemmedyrkede grøntsager kan tilbyde. Tag kontrol over din have og din kost ved at dyrke dine egne fødevarer med disse frøposer af høj kvalitet.

Inviter naturen ind i dit hjem og din have med Edamamebønne ‘Summer Shell’ frøposer. Lad smagen af sommer fylde din tallerken og din dag med disse lækre og sunde bønner, dyrket med kærlighed og omhu lige fra din egen have.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Edamamebønne ‘Summer Shell’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 30 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.