Græskar ‘Sunseanse’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 5 stk.

45 kr.

Dyrk de smukkeste og mest velsmagende græskar med ‘Sunseanse’ F1 frøpose. Få en rig høst med disse kvalitetsfrø. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202526959 Kategori:

Dyk ned i en verden af frodige haver og saftige græskar med vores fantastiske ‘Sunseanse’ F1 græskarfrø. Dette er ikke bare en almindelig frøpose – det er nøglen til at dyrke din egen høst af lækre græskar, der vil overraske og glæde dig med deres smukke farve og overdådige smag.

Med vores ‘Sunseanse’ F1 græskarfrø kan du skabe din egen lille græskar-have fyldt med store, saftige græskar, der vil pryde dit køkkenbord og glæde dine smagsløg. Disse frø er en hybrid af sorten ‘Sunseanse’, der er kendt for sine store, runde græskar i en smuk orange farve.

Når du planter disse frø i velgødet og veldrænet jord i et solrigt område, vil du se dem spire frem og vokse til frodige planter, der kan nå en højde på mellem 50-100 cm. Græskar ‘Sunseanse’ F1 er en sort, der trives bedst med masser af vand og gødning, så sørg for at give dem den næring, de har brug for.

Forbered dig på at blive forbløffet over, hvor hurtigt disse græskar vokser, og hvor store og smukke de bliver. Du kan begynde at forspire frøene 3-4 uger før udplantning, hvorefter du kan nyde processen med at se dem spire og vokse til sunde og livlige planter.

Så hvis du drømmer om at have din egen høst af lækre græskar, der vil imponere dine venner og familie og give dig en følelse af stolthed og glæde, så er ‘Sunseanse’ F1 græskarfrø det perfekte valg for dig. Lad eventyret begynde, og lad dine grønne fingre skabe magi i din have med disse fantastiske græskarfrø.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Græskar ‘Sunseanse’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 5 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.