Tilbud!

Habanero Red chili frø

Original price was: 39 kr..Current price is: 30 kr..

Dyrk dine egne superhede Habanero Red chilier derhjemme med vores premium frø. Frisk chili året rundt. Bestil nu for saftige tilbud.

Køb her

Varenummer (SKU): 9104700195449522 Kategori:

Habanero Red chili frø er det hemmelige våben til enhver chilielsker, der elsker en ordentlig stærk oplevelse. Disse frø giver dig mulighed for at dyrke dine egne habanero chilier derhjemme og nyde den intense smag og hede, som denne pebervariant er kendt for. Med en imponerende Scoville-værdi på hele 350.000 point, er Habanero Red en af de stærkeste chilier i verden, og den vil med garanti give dine retter et ekstraordinært spark.

Habanero Red chilifrøene er af høj kvalitet og kommer fra friske habanero chilier, hvilket sikrer, at dine planter vil vokse sunde og hårdføre. Dyrkningen af disse chilier derhjemme giver dig mulighed for at kontrollere hele processen fra frø til frugt og sikre, at du får de bedste chilier til dine retter. Med lidt kærlighed, omsorg og de rette vækstbetingelser vil du snart have smukke Habanero Red chilier, der er klar til at tilføje lidt ekstra pift til dine favoritretter.

Med Habanero Red chili frø i din have eller på din altan får du ikke kun en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, men du får også muligheden for at imponere dine venner og familie med hjemmedyrkede chilier, som skiller sig ud både visuelt og smagsmæssigt. Vælg Habanero Red chilifrøene og tag din kærlighed til stærk mad til nye højder med disse kraftfulde og velsmagende chilier. Gør dig klar til at opleve intens hede og fuldend din chili-kollektion med disse ekstraordinære frø.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Habanero Red chili frø”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.