Hvidkål ‘Beatrix’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 15 stk.

45 kr.

Dyrk dine egne sprøde og velsmagende hvidkål med vores ‘Beatrix’ F1 frøpose. Høst op til 15 lækre kål fra en pakke. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202526928 Kategori:

Hvidkål ‘Beatrix’ F1 er en fryd for øjet og ganen. Denne frøpose indeholder ca. 15 frø af den populære ‘Beatrix’ F1 hvidkål, der er kendt for sin imponerende vækst og fantastiske smag. Med denne frøpose kan du nemt dyrke dine egne saftige og sprøde hvidkål derhjemme.

Hvidkål ‘Beatrix’ F1 trives bedst i en lerholdig, muldfuld og veldrænet jord, og med den rette pleje vil den vokse op til 20-40 cm høj. Du kan starte forspiringen 4-6 uger før udplantning, og når jordtemperaturen er over 5°C, er det tid til at plante din hvidkål ‘Beatrix’ F1 ud.

Med denne frøpose får du ikke blot friske råvarer lige uden for din dør, men også glæden ved at dyrke dine egne grøntsager og være en del af hele processen fra frø til tallerken. Hvidkål er ikke blot sundt, men også alsidigt og kan bruges i alt fra salater og coleslaw til varme retter og fermentering.

Tag kontrol over din egen køkkenhave og dyrk din egen hvidkål ‘Beatrix’ F1 i år. Med denne frøpose kan du skabe smagfulde og sunde måltider på en bæredygtig og sjov måde. Lad dig inspirere af naturens kræfter og nyd godt af det endelige resultat – lækker, hjemmedyrket hvidkål lige fra din egen have.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvidkål ‘Beatrix’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 15 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.