Kirsebærtomat ‘Bronzy’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.

50 kr.

Dyrk dine egne smagfulde og farverige kirsebærtomater med vores øko-frøpose. En økologisk og bæredygtig løsning til din have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203565639 Kategori:

Denne smukke Kirsebærtomat ‘Bronzy’ Øko Frøpose er den perfekte tilføjelse til enhver have eller altankasse. Med et gammeldags udseende og en forfriskende smag er disse kirsebærtomater en fryd for øjet og ganen.

Disse økologiske frø er håndplukkede for at sikre den bedste kvalitet og spiring. Med hver pakke får du ca. 4 frø, der vil vokse til sunde og lækre tomater. ‘Bronzy’ sorten er kendt for sin saftige og søde smag, der vil berige enhver ret, du tilbereder.

Tomatplanten trives bedst i et solrigt og veldrænet område, så sørg for at placere den et sted, hvor den får masser af sollys. Den kræver støtte til at vokse op ad, så du kan bruge en plantestøtte eller en slynge til at hjælpe den med at vokse opad.

Med en højde på omkring 150-200 cm vil denne tomatplante være en imponerende tilføjelse til enhver have. Vær sikker på at vande den regelmæssigt for at sikre optimal vækst og smag på dine tomater.

Udnyt fordelene ved at dyrke dine egne friske og økologiske tomater med disse ‘Bronzy’ frø. Du vil elske den autentiske smag og den tilfredshed, der følger med at se dine egne tomater vokse og modnes. Gør din have endnu mere livlig og farverig med disse fantastiske Kirsebærtomat ‘Bronzy’ frø.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kirsebærtomat ‘Bronzy’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.