Kirsebærtomat ‘Sunpeach’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 5 stk.

50 kr.

Dyrk saftige og velsmagende kirsebærtomater med vores ‘Sunpeach’ F1 frø. Perfekte til haven eller altanen. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202526997 Kategori:

Skal du have en sand smagsoplevelse i din have? Så er Kirsebærtomat ‘Sunpeach’ F1 frøposen det perfekte valg for dig. Disse saftige, modne tomater vil forkæle dine smagsløg med deres fyldige og søde smag – lige fra planten og direkte ind i din mund.

Med denne frøpose får du ca. 5 stk. af de lækreste kirsebærtomater, der vil pryde din have med deres smukke, røde farve. ‘Sunpeach’ F1 tomater er designet til at trives bedst i næringsrig og veldrænet jord, så du kan være sikker på at få de bedste resultater med din tomatdyrkning. Placér dem på et beskyttet sted og vand regelmæssigt – så vil du blive belønnet med en rig høst af saftige tomater.

Disse kirsebærtomater er velegnede til dyrkning i drivhus, hvor de vil trives og udvikle sig bedst muligt. Sørg for at give planterne en støtte, f.eks. et espalier, så de kan vokse opad og bære tunge, lækre tomater. Med en højde på mellem 150-200 cm vil ‘Sunpeach’ F1 planterne skabe en imponerende og frodig atmosfære i din have.

Så hvis du drømmer om at plukke dine egne solmodne tomater fra planten og nyde dem friskhøstede, så er Kirsebærtomat ‘Sunpeach’ F1 frøposen det ideelle valg for dig. Lad dine smagsløg danse af glæde med disse lækre og velsmagende kirsebærtomater – køb din frøpose i dag og se din have blomstre og dine smagsoplevelser vokse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kirsebærtomat ‘Sunpeach’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 5 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.