Koriander ‘Cruiser’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 50 stk.

45 kr.

Få smagen af frisk koriander lige ved hånden med vores ‘Cruiser’ frøpose. Dyrk din egen aromatiske krydderurt derhjemme med lethed.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203565665 Kategori:

Koriander ‘Cruiser’ frøposen er en absolut nødvendighed for enhver haveentusiast eller madelsker, der ønsker at dyrke deres egne krydderurter derhjemme. Med en pakke, der indeholder omkring 50 frø, vil du have rigeligt med potentiale til at skabe smagfulde og velduftende korianderplanter lige fra din egen have eller altan.

Koriander er en alsidig og velsmagende urt, der bruges i en lang række retter over hele verden. Med ‘Cruiser’ variationen af koriander får du en plante, der trives bedst i tør og let jord på en beskyttet plads. Den kan dog også dyrkes i stort set alle jordtyper, hvilket gør den ideel til både erfarne haveentusiaster og nybegyndere.

Denne frøpose giver dig mulighed for at dyrke din koriander helt fra bunden – fra at så frøene direkte i jorden så snart den er tjenlig, til at se de smukke planter vokse sig mellem 20-40 cm høje og være klar til høst. Med korrekt pleje vil du kunne nyde frisk koriander i dine retter, når du ønsker det.

Med koriander ‘Cruiser’ frøposen kan du ikke kun tilføje friskhed og krydderi til dine kulinariske kreationer, men også opleve glæden ved at dyrke dine egne urter og følge væksten fra frø til plante. Tag kontrol over din madlavning og prøv koriander ‘Cruiser’ frøposen i dag – lad dine smagsløg og dit grønne tommelfinger blomstre sammen med denne fantastiske urt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Koriander ‘Cruiser’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 50 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.