Krybbønne ‘Mistik’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 50 stk.

40 kr.

Dyrk dine egne krybbønner med vores Mistik frøpose. Spar penge og nyd friske, sunde bælgfrugter lige fra haven. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202419053 Kategori:

Krydder din have med en fortryllende og magisk atmosfære med vores smukke krybbønne ‘Mistik’ frøpose. Disse frø giver dig mulighed for at dyrke dine egne delikate planter derhjemme og skabe et utroligt grønt område fuld af liv og glæde.

Med denne frøpose kan du nemt dyrke dine egne krybbønner, der trives bedst i veldrænet, muldrig jord og et sted, der bevarer fugtigheden. De smukke og frodige planter kan blive op til 40 cm høje og vil pryde din have med deres elegante udseende.

Forspiring af krybbønnerne anbefales især i kolde områder, og du kan begynde processen 2-3 uger før du planter dem ud i din have. Med ca. 50 frø i denne frøpose har du nok til at skabe et imponerende bed, der vil tiltrække opmærksomhed fra alle, der besøger din have.

Dyrkning af dine egne krybbønner er ikke kun en berigende og terapeutisk aktivitet, det giver dig også mulighed for at være mere selvforsynende og nyde de friske og lækre krybbønner, du har dyrket med kærlighed og omhu.

Tag din have til det næste niveau med vores krybbønne ‘Mistik’ frøpose og lad dine grønne fingre udfolde deres magi. Skab en oase af skønhed og harmoni i din have med disse fantastiske frø, der vil bringe glæde og inspiration til både dig og dine nærmeste. Dyk ned i verden af ​​havearbejde og lad naturens kraft løfte din sjæl med disse fortryllende krybbønnefrø.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krybbønne ‘Mistik’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 50 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.