Krybbønne ‘Saxa’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 40 stk.

20 kr.

Dyrk dine egne friske og smagfulde krybbønner derhjemme med vores frøpose ‘Saxa’. Perfekt til haveentusiaster. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201418262 Kategori:

Krybbønnen ‘Saxa’ er en smuk og velsmagende bælgfrugt, der vil pryde enhver have med sit frodige løv og farverige blomster. Med denne frøpose kan du nemt dyrke dine egne krybbønner og nyde den fantastiske smag og næringsværdi, som de tilbyder. Med ca. 40 frø pr. pakke har du rigeligt med muligheder for at plante og dyrke dine egne krybbønner i din have eller altan.

Krybbønnen ‘Saxa’ trives bedst i en veldrænet og fugtbevarende jord, så sørg for at plante dem et sted med god dræning og vandregulering. Disse planter elsker solen, så sørg for at placere dem et solrigt sted i din have. Med en højde på omkring 40 cm er krybbønnen ‘Saxa’ også velegnet til mindre haver eller potter.

Forspiring af krybbønnen ‘Saxa’ anbefales især til kolde områder, da det giver dem en god start på sæsonen. Start frøene 2-3 uger før udplantning for at sikre en sund og robust plantevækst. Med enkle plejetips og regelmæssig vanding kan du snart høste dine egne saftige krybbønner og tilføje dem til dine yndlingsretter.

Krybbønnen ‘Saxa’ er ikke kun en smuk plante, men også en næringsrig superfood, der tilfører din kost værdifulde vitaminer, mineraler og proteiner. Med disse frø i din have kan du nyde friskhøstede krybbønner, der smager langt bedre end dem, du finder i supermarkedet.

Så gå ikke glip af muligheden for at dyrke dine egne krybbønner med ‘Saxa’ frøposen. Lad dig inspirere af naturens skønhed og giv din have et sundt og smagfuldt pust med disse fantastiske frø. Tag det første skridt mod en mere bæredygtig livsstil og nyd glæden ved at høste dine egne grøntsager. Krybbønnerne venter på dig – bestil din frøpose i dag og kom i gang med at skabe din egen grønne oase derhjemme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krybbønne ‘Saxa’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 40 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.