Malabarspinat ‘Rubra’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 25 stk.

40 kr.

Få smukke og farverige malabarspinat ‘Rubra’ frø til din have. Dyrk dine egne sunde og lækre blade med denne nemme at gro frøpose.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201444301 Kategori:

Malabarspinat ‘Rubra’ er en skøn og farverig tilføjelse til ethvert køkkenhave eller urtehave. Denne frøpose indeholder cirka 25 frø, der vil give dig smukke og velsmagende Malabarspinat-planter. Med deres klatrende vækstform er disse planter ikke kun en fryd for øjet, men også praktiske, da de kræver støtte til at vokse opad.

Malabarspinat ‘Rubra’ trives bedst i næringsrig og veldrænet jord, så sørg for at placere dem et solrigt sted i din have. Disse planter kan blive mellem 200-300 cm høje, hvilket giver dig en imponerende og frodig plante at beundre og høste fra.

For at få succes med dine Malabarspinat-planter, anbefales det at så frøene i fugtig såjord og holde dem fugtige, indtil de spirer. Du kan nyde de smukke, røde blade af Malabarspinat ‘Rubra’ i salater, dampede retter eller som en farverig garniture på dine retter.

Med denne frøpose får du ikke kun friske og sunde grøntsager, men også en smuk og dekorativ plante, der vil pynte i din have. Inviter naturens farver ind i dit hjem med Malabarspinat ‘Rubra’ og lad dig inspirere til at dyrke dine egne grøntsager på en sjov og kreativ måde. Tag en bid af naturens skønhed med disse farverige og velsmagende Malabarspinat-planter og oplev glæden ved at dyrke dine egne friske råvarer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Malabarspinat ‘Rubra’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 25 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.