Miniagurk ‘Iznik’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 3 stk.

50 kr.

Forkæl din have med friske og velsmagende miniagurker ‘Iznik’ F1. Et perfekt valg til hjemmedyrkning med højt udbytte og lækker smag. Essentiel for enhver grøntsagelsker.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201418359 Kategori:

Der findes få ting i livet, der smager så lækkert som friske, sprøde og saftige agurker lige fra haven. Med vores miniagurk ‘Iznik’ F1 frøpose kan du nu dyrke dine egne velsmagende agurker hjemme i din egen have eller på altanen. Denne frøpose indeholder ca. 3 frø, der vil give dig sunde og velsmagende miniagurker, som hele familien vil elske.

Miniagurk ‘Iznik’ F1 er en sort, der trives bedst i næringsrig, veldrænet og fugtighedsbevaret jord. Du skal sørge for at vande jævnligt for at sikre optimale vækstbetingelser. Planterne bliver omkring 150-200 cm høje, så de passer perfekt til containerdyrkning eller i en oprejst struktur i haven.

For at få de bedste resultater anbefales det at forspire frøene 4-6 uger før udplantning. Så et frø per potte i en blanding af 2/3 gødet jord og 1/3 sand eller perlit for at sikre god dræning. Miniagurk ‘Iznik’ F1 er en hybridsort, der er kendt for sin høje og pålidelige udbytte, samt for den fantastiske smag af agurker, der er sprøde og velsmagende på én og samme tid.

Med vores miniagurk ‘Iznik’ F1 frøpose kan du skabe dit eget lille agurkeparadis derhjemme og nyde friske agurker til salater, sandwich eller som sund snack direkte fra planten. Gør din have eller altan endnu mere livlig og indbydende med disse skønne miniagurker, der vil glæde både dine smagsløg og dine øjne. Så hvad venter du på? Bestil din frøpose i dag og kom i gang med at dyrke dine egne friske agurker på en sjov og nem måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Miniagurk ‘Iznik’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 3 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.