New Zealandsk Spinat Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 12 stk.

20 kr.

Dyrk din egen lækre og næringsrige new zealandske spinat derhjemme. Spar penge og få friske råvarer lige uden for døren med vores frøpose.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201445423 Kategori:

Tag med på en rejse til det frodige New Zealand med disse New Zealandske spinatfrø. Med vores frøpose af new zealandsk spinat kan du skabe din egen lille oase af grønne godbidder i din have eller på din altan.

Billed dig ind at vågne op til en smuk, solrig morgen, gå ud i din have og plukke frisk spinat til din morgenmad. Med vores New Zealandske spinatfrø kan denne drøm blive til virkelighed. Disse frø er af høj kvalitet og sikrer, at du kan nyde sunde og velsmagende spinatblade lige fra planten.

New Zealandsk spinat er ikke kun lækker, men også utrolig nem at dyrke. Den trives bedst i porøs og næringsrig jord, og med den rette pleje kan du se den spire og vokse til en imponerende højde på 60-90 cm. Du kan starte forspiringen 4-5 uger før udplantningen, hvilket normalt kan ske efter den sidste frost er ovre.

Så rolig og i fugtig jord, og hold den fugtig indtil spirerne begynder at vise sig. Når du har plantet din spinat ud, kan du se den trives og blive en smuk tilføjelse til din have. Med ca. 12 frø i hver pose har du rigeligt mulighed for at skabe et helt spinathjørne, der vil forkæle dig med frisk spinat hele sæsonen.

Så hop med på bølgen af frisk og lækker New Zealandsk spinat med vores frøpose, der er en invitation til selvforkælelse og grønne vidundere. Gør din have til et smagsfuldt paradis med disse frø, der bringer det bedste fra New Zealands smukke natur lige hjem til dig. Lad dig inspirere, og skab din helt egen spinatdrøm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “New Zealandsk Spinat Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 12 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.