Radise ‘Saxa 2’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 200 stk.

40 kr.

Dyrk dine egne friske radiser med denne økologiske frøpose med ca. 200 frø. Giv dine retter en lækker smag af sommer – bestil i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201449708 Kategori:

Radiser er ikke bare en grøntsag – de er en sand smagsoplevelse og et festfyrværkeri af farver i enhver køkkenhave. Med Radise ‘Saxa 2’ Øko frøposen kan du nu dyrke dine egne saftige og sprøde radiser, der vil tilføje en frisk og pikant smag til dine salater, sandwich og snacks. Med ca. 200 frø pr. pakke kan du være sikker på at have rigeligt med radiser til din høst.

Radise ‘Saxa 2’ er en økologisk sort, der er kendt for sin hurtige vækst og velsmagende rødder. Disse radiser trives bedst i et solrigt til halvskygget område i din have, hvor de vil vokse til en højde på omkring 5-10 cm. Du kan så frøene direkte i jorden, så snart temperaturen er over 5 °C. Sørg for at vande sårillen inden såning og hold jorden fugtig, indtil frøene spirer.

En af de store fordele ved at dyrke dine egne radiser er den utrolige friskhed og smag, du vil opleve. Ingen supermarkedskøbte radiser kan måle sig med den lækre smag af en lige høstet radise fra din egen have. Med Radise ‘Saxa 2’ frøposen kan du nyde den autentiske smag af radiser, der er dyrket med kærlighed og omsorg.

Inviter naturen ind i dit køkken og dyrk dine egne radiser med Radise ‘Saxa 2’ Øko frøposen. Skab et bæredygtigt og sundt alternativ til butikskøbte grøntsager og oplev glæden ved at høste dine egne lækre radiser direkte fra haven. Gør dine måltider mere sprøde, saftige og farverige med de friske radiser, du selv har dyrket. Lad Radise ‘Saxa 2’ frøposen være startskuddet til din nye eventyr i haven og bring smagen af selvdyrkede radiser ind i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Radise ‘Saxa 2’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 200 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.