Rødbede ‘Chioggia’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 80 stk.

45 kr.

Dyrk dine egne smukke og lækre chioggia-rødbeder med vores økologiske frøpose. Nyd friskheden fra haven til bordet.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202526926 Kategori:

Rødbeder har længe været en favorit i køkkenet på grund af deres søde smag og saftige konsistens. Og med vores Rødbede ‘Chioggia’ Øko Frøpose kan du nu dyrke dine egne friske rødbeder i din egen have eller altan.

Denne frøpose indeholder ca. 80 frø, som er økologisk dyrkede og klar til at blive sået i din have. Rødbede ‘Chioggia’ er en særlig sort, der skiller sig ud med sine smukke røde og hvide ringe, som skaber en fortryllende synsoplevelse, både i haven og på tallerkenen.

Med en højde på omkring 20-40 cm er rødbedeplanten let at dyrke og passer perfekt til både nybegyndere og erfarne haveentusiaster. Planten trives bedst i et solrigt til halvskygget område og kræver regelmæssig vanding for at sikre en god vækst.

Du kan så frøene direkte i jorden efter at have lagt dem i blød i nogle timer for at fremme spiringen. Hold jorden fugtig indtil frøene spire, og snart vil du se de smukke rødbeder begynde at vokse frem.

Med vores Rødbede ‘Chioggia’ Øko Frøpose får du ikke kun glæde af at dyrke dine egne friske grøntsager, men også muligheden for at tilføje en smagfuld og farverig ingrediens til dine madlavning og salater. Giv din have et strejf af Italiensk charme med disse unikke rødbeder, og lad dig inspirere af naturens skønhed og mangfoldighed. Bestil din frøpose i dag og begynd din rejse mod en mere bæredygtig og smagfuld livsstil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rødbede ‘Chioggia’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 80 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.