Rosenkål frø “Crispus F1” – Horti Tops

45 kr.

Få en rig høst af saftige rosenkål med Horti Tops Crispus F1 frø. Perfekt til din hjemmegroede grøntsagshave. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993500067844776 Kategori:

Rosenkål Crispus F1 fra Horti Tops er en absolut vinder i enhver køkkenhave. Denne tidlige sort er ikke bare robust over for sygdomme, den producerer også skønne, tætpakkede kålhoveder med en forrygende smag. Disse små vidundere er ikke bare en fryd for ganen, de er også sprængfyldt med næringsstoffer, der vil forkæle din krop.

Med rosenkål Crispus F1 kan du se frem til en rig høst hele vinteren. Disse planter tåler nemlig både frost og sne, hvilket betyder, at de kan stå imod selv det barskeste vintervejr. Du kan derfor forkæle dig selv og din familie med friske, hjemmedyrkede rosenkål, når lysten melder sig.

Det bedste ved rosnekål Crispus F1 er, at den er utrolig nem at dyrke. Selv uerfarne haveentusiaster kan nyde godt af disse skønne grøntsager i deres egen have. Med den rette pleje og lidt kærlighed vil disse planter belønne dig med en generøs høst af lækre rosenkål, som du kan bruge i alt fra gryderetter til salater.

Gør din køkkenhave til noget helt specielt med rosenkål Crispus F1 fra Horti Tops. Lad dig fortrylle af de smagfulde kålhoveder og glæd dig over den overflodige høst, som disse planter vil give dig. Tag skridtet mod en sundere livsstil med friske, hjemmedyrkede rosenkål, der vil berige dit køkken og din krop på samme tid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosenkål frø “Crispus F1” – Horti Tops”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.