Savoykål ‘Convoy’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 18 stk.

45 kr.

Dyrk dine egne saftige savoykål nemt og bekvemt med frøposen ‘Convoy’ F1. Perfekt til haveentusiaster på alle niveauer.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203747700 Kategori:

Med Savoykål ‘Convoy’ F1 frøposen får du mulighed for at dyrke din egen lækre og sprøde savoykål i haven. Denne sort er en ægte perle med sin saftige og smagfulde kålblade, der vil gøre enhver ret til en kulinarisk oplevelse. Med denne frøpose kan du se frem til en høst af ca. 18 smukke savoykål, der vil tilføje en frisk og sund dimension til dine måltider.

Savoykål ‘Convoy’ F1 trives bedst i en lerholdig, muldrig og veldrænet jord, og vil belønne dig med en rig høst, hvis den vandes regelmæssigt ved tørke. For at beskytte dine planter mod insektangreb anbefales det at anvende fiberdug, så du kan nyde dine kål helt uden bekymringer.

Med en højde på mellem 30-50 cm er Savoykål ‘Convoy’ F1 en passende plante til enhver have, og den kan både dyrkes i køkkenhaven eller i en plantekrukke på altanen. Start frøene 4-6 uger før udplantning, og se frem til en velsmagende høst, der vil berige dit køkken og din kost.

Så invester i din egen frøpose med Savoykål ‘Convoy’ F1 og tilføj en ny dimension af friskhed og smag til dine måltider. Med disse saftige kålblade kan du skabe spændende retter og imponere dine gæster med hjemmedyrkede grøntsager af høj kvalitet. Tag det første skridt mod en mere bæredygtig livsstil og nyd frugterne af din egen have med Savoykål ‘Convoy’ F1 frøposen i hånden. Lad naturen berige dit liv og skab smagfulde øjeblikke med dine egne dyrkede savoykål fra denne fantastiske frøpose.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Savoykål ‘Convoy’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 18 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.