Sød Peber ‘Luteus’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.

45 kr.

Få dine grønne fingre til at skinne med disse frø af den saftige ‘Luteus’ F1 peber. Lad naturens farver og smag forkæle din have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201444425 Kategori:

Forvandl din have til en farverig oase af smagfulde søde peberfrugter med vores Sød Peber ‘Luteus’ F1 Frøpose. Med denne frøpose får du mulighed for at dyrke dine egne friske og saftige peberfrugter derhjemme, og tilføje en skøn smag til dine retter, lige fra salsa til fyldte peberfrugter.

De smukke gule peberfrugter fra ‘Luteus’ F1-sorten vil ikke kun bringe farve til din have, men også til din tallerken. Denne sort er specielt udvalgt for sin søde og milde smag, som gør den perfekt til både friske salater og grillet på grillen. Med en harmonisk balance mellem sødme og saftighed vil disse peberfrugter være en fornøjelse at dyrke og høste.

Du kan dyrke dine ‘Luteus’ F1 peberfrugter i næringsrig og porøs jord, og de trives bedst med regelmæssig vanding. Disse peberplanter er velegnede til dyrkning i drivhus eller i varme, læfyldte områder udendørs. Sørg for at overbruse planterne ofte for at forhindre insektangreb og for at opretholde deres sunde vækst.

Med en forventet højde på mellem 60-90 cm, vil dine ‘Luteus’ F1 peberplanter skabe et imponerende syn i din have og give dig et væld af lækre peberfrugter at nyde. Tag kontrol over din madlavning og dyrk dine egne friske peberfrugter med vores ‘Sød Peber ‘Luteus’ F1 Frøpose’ – lad dine smagsløg udforske en verden af sødme og saftighed lige fra din egen have.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød Peber ‘Luteus’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.