Sød Peber ‘Zazu’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 3 stk.

40 kr.

Opdag en verden af økologisk vækst med vores sødemilde Peber ‘Zazu’ frøpose. Dyrk dine egne friske peberfrugter nemt og bæredygtigt derhjemme.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201449714 Kategori:

Forestil dig en have fyldt med saftige, søde peberfrugter i alle regnbuens farver. Med den økologiske frøpose ‘Zazu’ kan du selv dyrke dine egne smagfulde peberfrugter og opleve glæden ved at høste dine egne friske grøntsager lige fra haven til køkkenet.

Denne frøpose indeholder ca. 3 frø, som er omhyggeligt udvalgt for at sikre en høj kvalitet og en god høst. ‘Zazu’ peberfrugten trives bedst under solrige forhold og foretrækker en varm og beskyttet placering i haven eller i store potter på altanen. Med en forventet højde på 60-80 cm er denne sort ideel til dyrkning i mindre haver eller i containere.

For at få succes med dyrkningen anbefales det at forspire frøene i fugtig såjord og holde dem fugtige ved en temperatur på ca. 20 grader Celsius, indtil frøene spirer. Når planterne er etableret, er det vigtigt at give dem passende pleje med regelmæssig vanding og eventuel gødning for at sikre en sund vækst og store, velsmagende peberfrugter.

Med ‘Zazu’ frøposen har du mulighed for at forvandle din have eller altan til et farverigt paradis af søde peberfrugter, som både vil glæde øjet og smagsløgene. Gør dyrkning af dine egne grøntsager til en sjov og givende aktivitet for hele familien med disse økologiske peberfrø, som bringer naturens skønhed og velsmag direkte ind i dit hjem. Lad ‘Zazu’ være starten på din rejse mod en mere bæredygtig og sund livsstil gennem dyrkning af dine egne friske råvarer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sød Peber ‘Zazu’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 3 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.