Sommergulerod ‘Berlicum 2’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 300 stk.

40 kr.

Få en smagfuld høst med økologiske sommergulerodsfrø ‘Berlicum 2’. Perfekt til din have med ca. 300 frø pr. pose. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202419085 Kategori:

Sommeren er på vej, og hvad er mere perfekt end at dyrke dine egne friske grøntsager derhjemme? Med vores Sommergulerod ‘Berlicum 2’ Øko Frøpose får du en fantastisk og velsmagende gulerodssort, der er perfekt til at dyrke i din egen have eller krukke på altanen.

Med ca. 300 frø pr. pakke har du mulighed for at skabe din egen lille gulerodshave fyldt med saftige og søde gulerødder. ‘Berlicum 2’ er en økologisk sort, der trives bedst på et solrigt sted og bliver typisk mellem 20-40 cm høj. Så dine frø tidligt, så snart jorden er klar til at blive bearbejdet, og fortsæt med at så frem til sidst i juni for en kontinuerlig høst af friske gulerødder.

Gulerødderne vil ikke kun glæde dine smagsløg med deres sødme, men også tilføre din madlavning friskhed og næringsstoffer. Med vores Sommergulerod ‘Berlicum 2’ Øko Frøpose kan du nyde glæden ved at dyrke dine egne grøntsager og føle tilfredsheden ved at vide præcis, hvor dine råvarer kommer fra.

Tag det første skridt mod en mere bæredygtig og sund livsstil ved at dyrke dine egne grøntsager og oplev glæden ved at se dine frø spire og vokse sig til sunde og velsmagende gulerødder. Inviter naturen ind i din have, og lad dig inspirere af den friske smag af hjemmedyrkede grøntsager med vores Sommergulerod ‘Berlicum 2’ Øko Frøpose. Gør haven til dit personlige paradis og fyld den med kærlighed og friske råvarer fra din egen høst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sommergulerod ‘Berlicum 2’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 300 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.