Sommergulerod ‘Nantaise 2’ Såbånd Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 150 stk.

45 kr.

Den innovative Sommergulerod ‘Nantaise 2’ Såbånd Frøpose gør havearbejdet let og sjovt. Plant nemt og få saftig gulerodshøst.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201444362 Kategori:

Sommeren er nær, solen skinner lystigt, og det er tid til at plante de skønneste sommergulerødder i din have. Med vores Sommergulerod ‘Nantaise 2’ Såbånd Frøpose får du en praktisk og nem måde at bringe friskhed, farve og smag til din have. De ca. 150 frø i hver pakke giver dig mulighed for at skabe en frodig og lækker høst af saftige gulerødder, der kan nydes direkte fra jorden til din tallerken.

Sorten ‘Nantaise 2’ er kendt for sine velsmagende og knasende gulerødder, der egner sig perfekt til sommerens lune retter og friske salater. Med en let jord og regelmæssig vanding vil disse gulerødder trives og udvikle sig til velsmagende og næringsrige grøntsager, der vil glæde både smagsløg og øjne.

Det praktiske såbånd gør det nemt at så frøene præcist og med den rette afstand mellem hver plante. På den måde kan du sikre dig en jævn og sund vækst og opnå en rig høst af gulerødder, som du stolt kan servere for familie og venner.

Så lad os sammen skabe en frodig og smagfuld have med vores Sommergulerod ‘Nantaise 2’ Såbånd Frøpose. Lad naturens kræfter og din passion for havearbejde blomstre, og lad os sammen skabe magien i din have med disse vidunderlige gulerødder. Tag det første skridt mod en skøn sommer med lækre grøntsager – bestil din frøpose i dag og start din haveeventyr med friske smagsoplevelser lige fra jorden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sommergulerod ‘Nantaise 2’ Såbånd Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 150 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.