Spidskål ‘Express’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 80 stk.

40 kr.

Dyrk dine egne hurtige og velsmagende spidskål med vores ‘Express’ frøpose. Få 80 stk. og nyd friskheden i din have på ingen tid.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201444261 Kategori:

Dykk ned i en oase af friskhed og smag med vores Spidskål ‘Express’ Frøpose. Denne pakke indeholder omkring 80 frø, der vil forvandle din køkkenhave til et grønt paradis. Vores Spidskål ‘Express’ er af høj kvalitet og vil berige dine måltider med dens sprøde tekstur og unikke smag.

Med en fortræffelig vækstevne, trives vores Spidskål ‘Express’ bedst i en lerholdig, muldrig og veldrænet jord. Den kræver kun moderat vanding og kan nemt dyrkes i din egen have. Med en forventet højde på 30-50 cm vil denne spidskål give dig et rigt udbytte af saftige og velsmagende blade.

Forbered dig på en sanseoplevelse ud over det sædvanlige, når du dyrker vores Spidskål ‘Express’. Med en optimal spiringstid på 4-6 uger før udplantning, vil du snart blive belønnet med friske og sprøde spidskålsblade, der kan nydes rå i salater eller let tilberedt i sauterede retter.

Giv din have et strejf af elegance og friskhed med vores Spidskål ‘Express’ Frøpose. Lad dine grønne fingre udfolde sig, og skab madoplevelser, der vil imponere selv den mest kræsne gane. Tag det første skridt mod en sundere livsstil og et mere bæredygtigt forhold til mad ved at dyrke din egen spidskål. Bestil vores Spidskål ‘Express’ Frøpose i dag og lad naturens skønhed blomstre i din have.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spidskål ‘Express’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 80 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.