Squash ‘Black Beauty’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 10 stk.

40 kr.

Forkæl din have med økologiske squashfrø ‘Black Beauty’. Dyrk dine egne saftige squash og nyd en sund og bæredygtig høst.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201199537 Kategori:

Squash ‘Black Beauty’ Øko Frøpose er den ideelle ledsager til din have eller altan. Denne frøpose indeholder ca. 10 frø, som vil give dig en rig høst af saftige squash. Med deres dybblanke, sorte skind og delikate, cremefarvede kød er disse squash en skønhed for øjet og ganen.

Dyrkning af Squash ‘Black Beauty’ er en fornøjelse med frøene fra denne frøpose. Placer et frø i hver potte med gødet jord og lad dem spire frem i lyset ved en temperatur på 18-24 grader Celsius. Efter 3-4 uger kan du plante dem ud på din solrige plet i haven og se dem vokse til en højde på 20-40 cm.

Med Squash ‘Black Beauty’ kan du glæde dig til en generøs høst. Du vil blive belønnet med friske, sprøde squash, der egner sig perfekt til diverse retter og salater. Disse sunde grønsager vil være en integreret del af dine middagsretter og give dig en fornemmelse af selvtilfredshed over at have dyrket dine egne grøntsager.

Squash ‘Black Beauty’ er ikke kun en fryd for smagsløgene, men også for øjet. De dybblanke, sorte skind gør dem til et smukt syn i din have, og deres cremefarvede kød vil skabe kontraster i din køkkenhave. Med denne frøpose kan du skabe en frodig og farverig have, der vil imponere alle besøgende.

Squash ‘Black Beauty’ Øko Frøpose er et must-have for enhver haveentusiast, der ønsker at dyrke sund og lækker mad på egen hånd. Lad disse frø blive startskuddet til dit næste haveeventyr og oplev glæden ved at høste dine egne grøntsager. Tag kontrollen over din egen madforsyning og lad Squash ‘Black Beauty’ være din partner på vejen mod en mere bæredygtig og sund livsstil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squash ‘Black Beauty’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 10 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.