Squash ‘Emperol’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.

45 kr.

Dyrk lækre squash hele sommeren med vores kvalitetsfrø. Emperol F1 sorten giver rig høst og saftige grøntsager – Prøv dem nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202598836 Kategori:

Squash ‘Emperol’ F1 er den ultimative frøpose til dig, der elsker at dyrke dine egne grøntsager med succes og stolthed. Disse frøposer indeholder ca. 4 frø, som vil spire til sunde og velsmagende squashplanter, der vil pryde din have og berige din kost.

Med Squash ‘Emperol’ F1 frøposer kan du skabe din egen frodige squashlund, hvor du kan høste saftige og velsmagende squash til dine yndlingsretter. Disse frø er af høj kvalitet og producerer sunde planter, der er modstandsdygtige over for sygdomme og skadedyr, så du kan nyde en rig høst sæson efter sæson.

Squash ‘Emperol’ F1 er let at dyrke og kræver blot en solrig placering i en godt gødet og veldrænet jord. Vand planten regelmæssigt og se den vokse og udvikle sig til smukke og sunde planter. Du kan forspire frøene indendørs 3-4 uger før udplantning for at sikre en tidlig start på sæsonen og en endnu større høst.

Med en højde på mellem 30-50 cm er Squash ‘Emperol’ F1 velegnet til både store haver og mindre dyrkningsområder. Du vil blive belønnet med lækre squash, der kan bruges i alt fra salater til grøntsagsretter og gratiner.

Så tag kontrol over din egen madproduktion og oplev tilfredsstillelsen ved at høste dine egne sunde og velsmagende squash med Squash ‘Emperol’ F1 frøposer. Giv din have en smagsfuld opgradering og nyd glæden ved at dyrke dine egne grøntsager med disse kvalitetsfrø, der vil berige dit liv og dit spisebord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squash ‘Emperol’ F1 Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 4 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.