Staude-Salvie

55 kr.

Opdag magien med Staude-Salvie. Skab et blomstrende paradis i din have med disse smukke og holdbare planter. Bestil nu for naturlig skønhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202348130 Kategori:

Tag på en duftende og visuel rejse gennem din have med vores utrolige Staude-Salvie plante. Denne smukke plante, også kendt som Pryd-Salvie ‘Mainacht’, vil bringe en forfriskende duft og en eksplosion af farver til dit udendørs rum.

Staude-Salvie trives bedst i et lyst til halvskygget område, men den elsker også en solrig placering. Med en imponerende højde på 40 cm fylder denne plante dit bed med liv og farve. Plantetætheden anbefales at være 6 planter pr. kvadratmeter for at opnå det bedste visuelle udtryk.

Nyd synet af de slanke, oprette aks med lys blålilla blomster, der pryder planten fra juni til august. Og bare rolig, selv efter den første blomstring kan du forvente en efterblomstring, der forlænger glæden ved denne smukke plante.

Staude-Salvie er ikke kun en fryd for øjet, men den tiltrækker også smukke sommerfugle og bier til din have, hvilket skaber en livlig og dynamisk atmosfære. Lad dig fortrylle af duften og synet af denne fantastiske plante, der vil skabe et smukt og blomstrende hjem for naturens små besøgende.

Tilføj et strejf af elegance og skønhed til din have med vores Staude-Salvie plante og lad dig blive inspireret af naturens enestående skønhed hver dag. Så tag imod denne fantastiske plante i din have og lad den forvandle dit udendørs rum til et paradis af farver, dufte og liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Staude-Salvie”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.