Staude-Salvie ‘Caradonna Compact’ 1 liter potte

55 kr.

Få en farverig have med Staude-Salvie ‘Caradonna Compact’. Denne flerårige plante tiltrækker sommerfugle og forvandler din have. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203675890 Kategori:

Staude-Salvie ‘Caradonna Compact’ er en fantastisk tilføjelse til enhver have. Med sine slanke og oprette stængler prydet af smukke mørklilla blomster, vil denne plante helt sikkert tilføje et strejf af elegance og farve til dit udendørs rum. Med en højde på 50 cm og en plantetæthed på 6-7 planter pr. kvadratmeter, er denne plante ideel til at skabe smukke bede eller til at plante langs stier og indgange.

Denne staude er let at passe og trives bedst i en lys til halvskygget placering, men den elsker også at stå i fuld sol. Blomstringen strækker sig fra juni til august, hvilket giver dig en lang periode med farverige blomster og glæde for øjet.

Staude-Salvie ‘Caradonna Compact’ er ikke kun smuk, men den tiltrækker også sommerfugle og bier til din have, hvilket bidrager til et sundt og dynamisk økosystem. Denne plante er en ægte perle, der kombinerer skønhed og funktionalitet på den mest fantastiske måde.

Med en 1 liters potte kan du nemt plante denne skønhed i din have og nyde dens charme år efter år. Så tag skridtet og tilføj Staude-Salvie ‘Caradonna Compact’ til din have i dag for at skabe et udendørs rum, der emmer af skønhed, liv og glæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Staude-Salvie ‘Caradonna Compact’ 1 liter potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.