Staude-Salvie ‘Caradonna’

40 kr.

Oplev den elegante Staude-Salvie ‘Caradonna’ – med smukke lilla blomster og en lang blomstringstid. Skab et farverigt og levende havedesign.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900200232309 Kategori:

Staude-Salvien ‘Caradonna’ er en usædvanlig og smuk plante, der vil tilføje både farve og karakter til enhver have. Med dens prangende oprette blomsterstilke i en dyb lillafarve og mørke bægerblade skiller denne staude sig virkelig ud. Denne plante trives bedst på en solrig placering, men kan også klare sig fint i let skygge. Med en imponerende højde på op til 60 cm vil ‘Caradonna’ skabe en fantastisk baggrund for andre planter i haven.

Blomstrende fra juni til august vil denne staude tiltrække bier og sommerfugle og tilføje liv og bevægelse til din udendørs oase. Plant flere ‘Caradonna’ tæt sammen for at skabe en imponerende effekt i bedet. Deres slanke og oprette vækst gør dem velegnede til at skabe højde og struktur i din have.

‘Duften af salvie og synet af de dybe, mørklilla blomster vil bringe en beroligende og afslappende atmosfære til din have. Disse planter kræver minimal pleje og vil blomstre år efter år, hvilket gør dem til en holdbar og værdifuld tilføjelse til din have. Tag dine udendørs rum til et helt nyt niveau med Staude-Salvie ‘Caradonna’ og nyd skønheden og charmen ved denne spektakulære plante.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Staude-Salvie ‘Caradonna’”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.