Sukkerært ‘Oregon Sugar Pod’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 100 stk.

40 kr.

Få en grønnere have med vores Sukkerært ‘Oregon Sugar Pod’ frøpose. 100 frø i én pakke til din havedrøm 🌱 Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201445580 Kategori:

Dyk ned i en verden af friskhed og smag med vores Sukkerært ‘Oregon Sugar Pod’ frøpose. Med ca. 100 frø pr. pakke kan du nu skabe din egen grønne oase i haven eller på altanen. Disse sukkerærter er ikke bare en fryd for øjet med deres smukke grønne farve, de er også en kulinarisk fornøjelse med deres søde og sprøde smag.

Sukkerært ‘Oregon Sugar Pod’ trives bedst i en muldrig og veldrænet jord, så sørg for at give dine planter den bedste startmulighed. Husk at vande jævnligt og sørge for støtte fra fx et espalier, da disse sukkerærter kan blive mellem 60-80 cm høje. Med direkte såning kan du få dine sukkerærter tidligt på sæsonen og nyde dem friske og saftige.

Forestil dig at kunne hente friske sukkerærter direkte fra din egen have til sommerens salater, wokretter eller som en sund og velsmagende snack. Med vores Sukkerært ‘Oregon Sugar Pod’ frøpose er det muligt at dyrke dine egne økologiske grøntsager med fuld kontrol over dyrkningsprocessen.

Giv dig selv og din familie glæden ved at dyrke dine egne sukkerærter og oplev den stolthed og tilfredsstillelse, der følger med at høste dine egne afgrøder. Lad Sukkerært ‘Oregon Sugar Pod’ berige dit liv med friskhed, smag og bæredygtighed, og tag det første skridt mod en mere selvforsynende tilværelse. Bestil din frøpose i dag og begynd rejsen mod en grønnere fremtid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sukkerært ‘Oregon Sugar Pod’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 100 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.