Bladbede ‘Fireworks’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 40 stk.

45 kr.

Få en sprudlende have med Bladbede ‘Fireworks’ – en farverig og økologisk tilføjelse til din have. Optimalt antal frø til en smuk have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203564846 Kategori:

Bladbede ‘Fireworks’ er en fantastisk tilføjelse til enhver have med sit slående udseende og lækre smag. Disse økologiske frø er pakket i en praktisk pose med omkring 40 frø, så du kan dyrke dine egne farverige og velsmagende bladbeder derhjemme.

Denne sort ‘Fireworks’ er en visuel fest med sine flerfarvede blade i rød, grøn, og lilla nuancer, der ligner fyrværkeri i haven. Planten trives bedst på et solrigt sted med næringsrig og veldrænet jord, og den kan vokse op til 30-50 cm i højden. Når du sår bladbede ‘Fireworks’, skal du vente, indtil jordtemperaturen er over 15°C for at sikre optimal spiring.

Med disse frø kan du skabe smukke kontraster i dine højbede, krukker eller i køkkenhaven. Bladene er ikke kun dekorative, men de har også en skarp og frisk smag, der tilføjer en ekstra dimension til dine salater, sandwiches og andre retter. Ved at dyrke dine egne bladbeder kan du være sikker på, at de er friske og fri for skadelige pesticider.

Tag din have til nye højder med bladbede ‘Fireworks’ og nyd synet og smagen af disse spektakulære planter. Med denne frøpose har du alt, hvad du behøver for at komme i gang med at dyrke dine egne farverige og lækre bladbeder. Gør dine måltider mere spændende og din have mere smuk med bladbede ‘Fireworks’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bladbede ‘Fireworks’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 40 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.