Rund Rødbede ‘Detroit 2’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 160 stk.

40 kr.

Dyrk dine egne økologiske, saftige rødbeder derhjemme med vores ‘Detroit 2’ frøpose. Perfekt til grønne haver og sunde måltider. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202419113 Kategori:

Lad mig fortælle dig om vores fantastiske økologiske frøpose med Rund Rødbede ‘Detroit 2’. Denne frøpose indeholder ca. 160 frø, som er nøje udvalgt for at sikre dig en rig høst af saftige og velsmagende rødbeder.

‘Detroit 2’ er en populær sort af rund rødbede, kendt for dens dybrøde farve og søde smag. Denne sort trives bedst i et solrigt til halvskygget område og kan nå en højde på 20-40 cm. Med de rette vækstbetingelser vil du kunne nyde en høst af lækre rødbeder, som kan bruges i alt fra salater til supper og meget mere.

For at få succes med såningen anbefaler vi at vande såfuren før såning og holde jorden fugtig indtil frøene begynder at spire. Du kan også lægge frøene i blød i nogle timer før såning for at fremme spiringen. Med vores økologiske frøpose kan du dyrke dine egne friske rødbeder og nyde smagen af hjemmedyrket grønt.

Tag det første skridt mod din egen høst af lækre rødbeder med vores Rund Rødbede ‘Detroit 2’ Øko Frøpose. Så og se frem til en spændende og berigende haveoplevelse, hvor du kan høste din egen friske grøntsager. Bestil din frøpose i dag og kom i gang med at dyrke din egen høst af lækre rødbeder i din have. Gør din have til et frodigt og smagfuldt paradis med vores økologiske frøpose med Rund Rødbede ‘Detroit 2’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rund Rødbede ‘Detroit 2’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 160 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.