Rødbede ‘Chioggia’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 120 stk.

40 kr.

Mød vores nye rødbede frøpose ‘Chioggia’. Dyrk farverige og velsmagende rødbeder i din egen have. Perfekt til både nybegyndere og erfarne haveentusiaster.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201444532 Kategori:

Forny dine haver og blomsterbede med disse smukke ‘Chioggia’ rødbedefrø. Med denne frøpose får du ca. 120 frø, der vil give dig en skøn og farverig høst. Rødbede ‘Chioggia’ er en særlig sort med en unik tofarvet rod, der vil tilføre et strejf af skønhed og originalitet til din have.

Disse frø er nemme at så og kræver minimal pleje, hvilket gør dem ideelle for både erfarne havefolk og nybegyndere. Placér frøene i næringsrig, muldrig jord og hold dem fugtige for at fremme en sund og frodig vækst. Du kan nyde de friske rødbeder i dine hjemmelavede salater, supper eller som en farverig tilføjelse til ethvert måltid.

Rødbede ‘Chioggia’ planter trives bedst i solrige omgivelser, så sørg for at placere dem et sted, hvor de kan få masser af sollys. Med en højde på mellem 20-40 cm er disse planter også velegnede til små haver eller endda potter på altanen.

Giv din have et strejf af farve og sundhed med disse ‘Chioggia’ rødbedefrø. Lad dig inspirere af naturens skønhed og skab din egen lille oase af friskhed og glæde. Bestil dine frø i dag og begynd din rejse mod en smuk og velsmagende høst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rødbede ‘Chioggia’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 120 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.