Bladdild ‘Gold Crown’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 400 stk.

40 kr.

Skab en magisk have med Bladdild ‘Gold Crown’ Øko Frøposen. Dyrk din egen gyldne blomstpragt med 100 % økologiske frø. Bestil nu og lad naturen skinne.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201448821 Kategori:

Drømmer du om en frodig have fyldt med smukke blomster? Ønsker du dig et farverigt og livligt udendørs rum, hvor du kan slappe af og nyde naturens skønhed? Så er Bladdild ‘Gold Crown’ øko frøposen det perfekte valg for dig. Med ca. 400 frø i hver pose kan du skabe en sand oase af blomsterpragt i din have.

Bladdild ‘Gold Crown’ er en ægte prydplante med sit unikke gyldne bladværk, der skinner som guld i solens stråler. Denne plante trives bedst på et solrigt sted, hvor den kan udfolde sit fulde potentiale og sprede glæde med sine imponerende farver. Med en højde på ca. 20-30 cm vil Bladdild ‘Gold Crown’ tilføre din have en smuk og elegant dimension, der vil imponere enhver besøgende.

Denne øko frøpose gør det nemt for dig at dyrke dine egne Bladdild ‘Gold Crown’ planter og skabe en magisk blomsterhave. Direkte såning er bedst tidligt på året, så snart jorden er klar til arbejde, og fortsæt indtil starten af august. Husk at skifte voksestedet hvert år for at sikre optimal vækst og sundhed for dine planter.

Med Bladdild ‘Gold Crown’ i din have vil du ikke blot tilføre naturens mangfoldighed, men også skabe et personligt rum fyldt med skønhed og harmoni. Lad Bladdild ‘Gold Crown’ bringe et strejf af luksus og elegance til din udendørs oase og lad dine drømme om en farverig have gå i opfyldelse. Bestil din øko frøpose i dag og begynd at skabe din egen blomsterpragt i haven.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bladdild ‘Gold Crown’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 400 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.