Citronmelisse Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 75 stk.

40 kr.

Dyrk din egen friske citronmelisse hjemme med denne frøpose. Perfekt til te og madlavning. Skab en frodig have med lethed.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201418296 Kategori:

Hvis du drømmer om at skabe din egen urtehave fyldt med aroma og friskhed, så er vores Citronmelisse Frøpose det perfekte valg for dig. Med et pakkeindhold på cirka 75 frø kan du forvandle din have til en sanseoplevelse af duft og smag.

Citronmelisse er en alsidig plante, der trives i de fleste jordtyper, både tørre og fugtige. Den er frostfølsom, så det anbefales at beskytte den mod frostgrader med en fiberdug. Med en imponerende højde på cirka 50 cm vil Citronmelisse tilføre farve og liv til din have med dens frodige vækst.

For at sikre en sund og stærk plante, skal du så frøene tyndt i fugtig jord. Med omhu og kærlighed vil du snart kunne se de første skud spire frem og udvikle sig til smukke Citronmelisseplanter. Brug dem i madlavning, te eller som en aromatisk dekoration i dine retter.

Giv din have et løft med vores Citronmelisse Frøpose, der vil berige dit uderum med sin forfriskende duft og smag. Lad dig inspirere af naturens skønhed og skab din helt egen oase af velvære og harmoni med enkle, men alligevel betydningsfulde urter som Citronmelisse. Skynd dig at købe din pakke i dag og begynd rejsen mod en smagfuld og aromatisk haveoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Citronmelisse Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 75 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.