Citronmelisse ‘Lemona’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 75 stk.

40 kr.

Med vores økologiske Citronmelisse ‘Lemona’ frøpose kan du nemt dyrke din egen lækre citronmelisse derhjemme. Perfekt til køkkenhaven eller altanen.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201448848 Kategori:

Med Citronmelisse ‘Lemona’ Øko Frøpose kan du dyrke din egen friske citronmelisse hjemme i haven eller på altanen. Disse økologiske frø er af høj kvalitet og giver dig en rig høst af aromatisk citronmelisse, der kan tilføje en frisk og citrusagtig smag til dine retter og drikkevarer.

Citronmelisse ‘Lemona’ er en robust plante, der trives bedst på et solrigt til halvskygget sted. Med en højde på op til 50 cm kan den være en smuk tilføjelse til enhver urtehave eller potte på terrassen. Ved at forkultivere planterne om foråret og så dem sparsomt i såjord, kan du sikre en sund og frodig vækst.

Den friske citronduft og smag fra citronmelisse ‘Lemona’ gør den ideel til at tilføje til te, cocktails, salater, desserter og meget mere. Du kan let plukke blade direkte fra planten og bruge dem friske eller tørre dem til senere brug. Citronmelisse er også kendt for sine beroligende egenskaber og kan bruges til at lave en beroligende kop te efter en lang dag.

Med denne frøpose får du cirka 75 frø, hvilket giver dig rig mulighed for at dyrke en rigelig mængde citronmelisse til dit behov. Økologisk dyrkede frø sikrer, at du kan dyrke dine urter med ren samvittighed og nyde den autentiske smag og kvalitet.

Så vælg Citronmelisse ‘Lemona’ Øko Frøpose og sæt gang i din egen urtehave med lækre og velsmagende citronmelisse. Lad dig inspirere af naturens skønhed og bring en frisk citronduft ind i dit hjem med disse skønne frø. Dyrk, høst og nyd den friske smag af citronmelisse lige fra din egen have.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Citronmelisse ‘Lemona’ Øko Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 75 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.